Halfeti Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Demokrasi kültürünü benimsemiş; kendini bilen ve kendine güvenen; üreten ve sorun çözen; sosyal ve psikolojik yönden sağlıklı; milli ve manevi değerlere bağlı bireyler yetiştiren ve topluma önderlik eden bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Doğru dini bilgiler ve çağın gerektirdiği becerilerle donanmış bireyler yetiştiren, toplumun sağlıklı dini değerleri edinmesini sağlayan bir eğitim kurumudur.

Başarılar: Okulumuz eski adıyla Halfeti İmam Hatip Ortaokulu olarak 2018-2019 Eğitim Öğretim döneminde LGS sınavında 18 öğrencimizin olduğu tek şubeden 2 Fen Lisesi 2 Sosyal Bilimler Lisesi ve 2 Proje Okuluna öğrenci göndermeyi başarmıştır. Ayrıca her yıl yine bu tür okullara öğrenci göndermeyi başarmıştır. İlimizde düzenlenen Kuran-ı Kerimi güzel okuma ve Ezan okuma yarışmalarında dereceler elde etmiştir. İlçemizde düzenlenen spor müsabakalarında dereceler elde etmişlerdir.

Saatler: 08:00-14:30 (Pazartesi,Salı,Çarşamba,Perşembe) 08:00-15:20 (Cuma)
Isınma: Kalorifer (Kömür)
Servis Bilgisi: Köylerden taşımalı Öğrenci servisleri gelmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://halfetiaihl.meb.k12.tr

Adres - SİYAHGÜL MAH. AHMET ARİF CAD. NO 44 HALFETİ / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :Normal Tekli Eğitim.

Yerleşim Yeri - Halfeti İlçemiz 42000 nüfuslu yeni bir yerleşim yeridir. Konaklama ve alışveriş konusunda herhangi bir sıkıntısı yoktur.Resmi kurumların tamamı mevcuttur.

Adres - SİYAHGÜL MAH. AHMET ARİF CAD. NO 44 HALFETİ / ŞANLIURFA

Ulaşım Şahsi araçlar ve yaya şeklindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkeze 10 dk. yürüme mesafesindedir.