BAŞARIYI İZLEME VE GELİŞTİRME PROJESİ (BİGEP) KAPSAMINDA ''ÖĞRETİYORUM,ÖĞRENİYORUM,EĞLENİYORUM'' SLOGANIYLA ''AKRAN EĞİTİMİ''UYGULAMAMIZI HAYATA GEÇİRDİK.

Öğrencilerin konuya hazırlık yapabilmeleri için daha önce bu konuyu görmüş üst sınıflardan bilgi topladılar ve böylece derse daha hazırlıklı geldiler.

02.01.2024 79

Öğrenciler derse hazırlıklı gelebilmek ve ön bilgi toplayabilmek amacıyla daha önce bu konuyu görmüş öğrencilerle bir araya gelerek çalışmalar yaptılar.

Konuyu öğretmenden dinlemeden önce kendi akranlarından dinledikleri için ön bilgi toplamış ve derse hazırlıklı girmiş oldular.

Bu sayede hem anlatan öğrenci de bilgi daha kalıcı hale gelmiş oldu, hem de dinleyen öğrenci  ön bilgilerle derse daha hazırlıklı katılım sağlamış oldu.

Eğlence ve bilgi dolu bu paylaşımlar öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.