ÖĞLE ARASI İÇİN DIŞARI ÇIKIŞ İZİN İŞLEMLERİ

ÖĞLE ARASI İÇİN DIŞARI ÇIKIŞ İZİN İŞLEMLERİ

Sayın Velimiz;

Okulumuzda saat 12:00 ile 13:00 arasında 1 Saatlik "Öğle Tatili" uygulaması yapılmaktadır. Bu sürede taşımalı olmayan evi okula yakın olan öğrencilerimiz evine giderek dinlenecek, öğle yemeğini yiyecek, diğer ihtiyaçlarını giderecek ve 13.00'da tekrar okula dönmüş olacaktır.

Okulda kalan öğrenciler, öğle yemeklerini yemekhanede yiyeceklerdir. Kalan sürede ise; nöbetçi öğretmen gözetiminde belirlenen alanlarda ihtiyaçlarını giderip, mevsim şartlarına göre bahçede oynayarak veya sınıflarında bulunarak bu tatil süresini geçirmektedirler.

Güvenlik açısından öğle tatilinde okul dışına çıkacak öğrenciler için "Okul Dışına Çıkış İzin Dilekçesi" uygulaması yapılmaktadır. Bu nedenle öğle tatilinde okul dışına çıkacak öğrencilerin velilerinin aşağıdaki formu indirip, çıktı alıp bizzat okula gelip, ilgili müdür yardımcısına teslim etmesi gerekir. 

Ayrıca; ders saatleri içerisinde hiçbir öğrenci okul dışına bırakılmaz. Herhangi bir nedenle ders saatlerinde okul dışına çıkması gereken öğrenci olursa; mutlaka velisi tarafından izin alınacak ve izin kağıdı sınıf öğretmenine teslim edildikten sonra velisi ile birlikte okul dışına çıkılacaktır.

 

Sağlıklı ve başarılı bir Eğitim-Öğretim yılı dileğiyle...

ÖĞLE ARASI İZİN BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

03.11.2021 360

ÖĞLE ARASI İZİN BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ