08.10.2021 114

Okulumuz 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılında Eski Halfeti´de Halfeti İmam Hatip Lisesi bünyesinde Eski Halfeti Hükümet Binasında açılmıştır. Daha sonra sırasıyla Yunus Emre Ortaokulu binası, Ümmü Gülsüm Kız AİHL binası, Selahaddin Eyyubi AİHL binasında eğitim öğretim devam etmiş olup şimdiki yeni binamıza 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında taşınmış olduk. Okulumuz son olarak 24.09.2021 tarihinde Halfeti Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak liseye dönüştürülmüş ve ortaokul kademesi lise bünyesine alınmıştır.

Okulumuz 24 derslikli bir okul olup ilçe merkezine 10 dakika yürüme mesafesinde, İlçe Jandarma Komutanlık binasının yakınında tepe noktasında bulunmaktadır. Okulumuzun  öğrenci sayısı 70 olup tamamı erkek öğrencilerden oluşmaktadır. Okulumuzun her türlü teknik imkanları mevcut olup tamamı özverili bir öğretmen kadrosu ile başarılı bir eğitim-öğretim dönemi geçirmektedir. Daha nice başarılı yıllar temennisiyle...